Praktijk Gynaecologie Antwerpen & Rupelstreek
Mobile Menu
Sophie Dockx gynaecologe Boom

Dr. Sofie Dockx

Gynaecologiepraktijk Boom

Sofie Dockx is afkomstig uit Rumst maar woont nu reeds enkele jaren in Reet. Wanneer ze niet aan het werk is, zit ze gezellig thuis bij haar man Lieven en haar zoontje Viktor en dochtertje Alice.

Dr Dockx studeerde in 2012 af als arts, aan de Universiteit Antwerpen. Hierna startte ze haar specialisatie Gyneacologie-Verloskunde.

Ze deed ervaring op in verschillende grote centra in binnen- en buitenland zoals ZNA Middelheim, het Amphia-ziekenhuis in Breda (Nederland), het UZA, KLINA in Brasschaat en Sint-Augustinus ziekenhuis in Wilrijk. Tijdens haar stage trok Dr. Dockx zelfs naar Zuid-Afrika om daar ervaring op te doen.

Dr Dockx is algemeen gynaecoloog met bijzondere interesse in de verloskunde en benigne gynaecologie. In 2017 startte Sofie haar professionele carrière in het Heilige Familie Ziekenhuis te Reet, waar ze samen met Dr. Lust een team vormde.

Ten gevolge van reorganisaties binnen het ziekenhuis kregen ze de kans om de overstap naar het Sint-Augustinusziekenhuis te maken. Hier gaan ze verder een mooie, professionele & persoonlijke praktijk uitbouwen samen met Dr. Albertyn en Dr. Dielen.

Wil U rechtstreeks contact opnemen met Dr. Dockx, dan kan dit via dokterdockx@gynarte.be