Praktijk Gynaecologie Antwerpen & Rupelstreek
Mobile Menu

Gynaecologiepraktijk GynArte

U kan steeds terecht in twee verschillende gynaecologiepraktijken Antwerpen en Boom.

Gynaecologiepraktijk
GynArte Antwerpen

Welkom op de gynaecologiepraktijk te Antwerpen

De praktijk bevindt zich op de kruising van de Van Putlei en de Bosmanslei en is door de nabijheid van grote verbindingsassen (E19, Jan Van Rijswijcklaan, de Singel, …) makkelijk te bereiken. Er is veel parkeergelegenheid in de buurt.

De Van Putlei en de Bosmanslei bieden een goede parkeermogelijkheid (betalend, eerste uur 0,70 euro, tweede uur 1,80 euro, maximaal 10 uur voor 3,8 euro. Code AN204).

Ook met het openbaar vervoer is de praktijk vlot te bereiken (cfr onderstaand overzicht). Te voet en met de fiets is de praktijk vlot bereikbaar. Graag noteren we hier de nabijheid van stalling 13 (De Singel) en stalling 14 (De Markgraeve) van de Vélo fietsjes.

De praktijk bevindt zich op het gelijkvloers. U wordt er ontvangen door onze assistenten Libby, Inge of Kristin. U kan online of telefonisch (+32 (0)3 242 02 80) afspraken maken.

Indien U echter een dringende afspraak wenst te maken en U vindt via het online afspraken systeem geen plaats meer , twijfel dan niet om ons telefonisch te contacteren. Dan doen we er alles aan om U zo snel als mogelijk te helpen.

Dr. Albertyn, Dr. Dielen & Dr. Volcke

Gynaecologiepraktijk Antwerpen

Bosmanslei 17a
2018 Antwerpen

Tel: +32 (0)3 242 02 80
Email: antwerpen@gynarte.be

Gynaecologiepraktijk
GynArte Rupelstreek

Welkom op de gynaecologiepraktijk te Boom

Onze privé praktijk in Boom bevindt zich recht tegenover het Wipplein, vlakbij de grote markt, en is zeer makkelijk bereikbaar met de bus. Op een 100meter loopafstand bevinden zich 2 publieke parkings. Het exacte adres is Emile Vanderveldestraat 24, bus 1.3, 2850 Boom. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping (lift of trap).

Via deze website kan U op een heel eenvoudige manier online een afspraak maken op elk moment van de dag. Wanneer u opteert om een account aan te maken, krijgt u steeds een bevestigingsmail van de gemaakte afspraak en kan U opteren om ook per SMS verwittigd te worden.
Indien U echter een dringende afspraak wenst te maken, en U vindt online geen plaats meer, aarzel dan niet ons te contacteren per telefoon of per mail. We zullen er dan alles aan doen om U zo snel mogelijk te helpen.

Vanaf heden is het tevens mogelijk om te betalen met U smartphone. Dit kan via de Payconiq-App of via de Bancontact-App. Deze kan U gratis downloaden.

Mogen wij U uit respect voor ons medebewoners vragen om zo stil mogelijk de praktijk te betreden en ook te verlaten. We consulteren soms op late uren en willen onze medebewoners ook hun (nacht)rust gunnen. Dank voor U begrip hiervoor.

Wij hopen U hiermee voldoende geïnformeerd te hebben, maar aarzel niet uw andere vragen te stellen! Hopelijk tot binnenkort!

 

Dr. Lust, Dr. Dockx & Dr. Volcke

Gynaecologiepraktijk Rupelstreek

Emile Vanderveldestraat 24 / 1.3
2850 Boom

Tel: +32 (0)3 293 01 08
Email: boom@gynarte.be